11 / 05 / 2024

Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi restoresi ne zaman bitecek

Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi restoresi ne zaman bitecek

Kültür Turizm Bakanlığı Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü restore ediliyor. Alınan bilgiye göre, Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü 14 Şubat 2014 tarihinde restore edilmeye başlandı...

Akın Metal, yeni üretim tesisinin inşaatına bu yıl başlayacak!

Akın Metal firma sahibi Hasan Akın, kalite ve üretim hızını artırmak için 2015 yılında yatırım bütçelerinin kayda değer bölümünü yeni makine alımı ve mevcut parkın modernizasyonuna ayırdıklarını söyledi.

Hasan Akıllı kentsel dönüşüm hatalarını anlattı!

Türkiye Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Hasan Akıllı, Isparta'daki Kentsel Dönüşüm hatalarını anlattı. Kentsel Dönüşümü, 'Rantsal Dönüşüm' olarak nitelendiren Akıllı, İsparta'da modern şehirleşmenin dikkate alınmadığını söyledi.

Hasan Akgün: Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yaptığı konuşmada "Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı.Belediyeye yetki vermek yetmez, bütçe de vermek gerekir" dedi.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Çinli rahibin yaptırdığı Krue Se Camisi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Çinli rahibin yaptırdığı cami, ziyaretçi akınına uğruyor...

Yiğit Akü'nün hedefinde 130 ülke var!

Halen 80 ülkeye ihracat yapan Yiğit Akü'nün Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, özellikle gümrük duvarlarını aşamadıkları bazı ülkelerde işbirlikleri gerçekleştireceklerini, ihracat yaptıkları ülke sayısını 130’a çıkaracaklarını söyledi

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı.

Rodos, bayram nedeniyle Türk tatilcilerin akınına uğruyor!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı...

Rusya'da dünyanın en uzun asma köprüsü ziyaretçi akınına uğruyor!

Rusya'nın ünlü turistik bölgesi Krasnaya Polyana Vadisi'nde dünyanın en uzun asma üst geçidi ziyaretçi akınına uğruyor. Ortalama 450 metre yükseklikteki yaya geçidinin uzunluğu tam olarak 1 kilometre...

Emlakdays'14'e yabancı yatırımcı akını!

Emlak Konut GYO' nun 22- 23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays' 14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti...

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Tuz Gölü'ne turist akını!

Ankara, Aksaray ve Konya'nın ortasında yer alan Tuz Gölü, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Şereflikoçhisar sınırındaki gölde ayakkabılarını çıkararak yürüyen yerli ve yabancı turistler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi restoresi ne zaman bitecek Haberi

Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi restoresi ne zaman bitecek


Kültür Turizm Bakanlığı Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü restore ediliyor. Alınan bilgiye göre, Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü 14 Şubat 2014 tarihinde restore edilmeye başlandı. Ödeneğin Kültür Turizm Bakanlığınca karşılandığı restorasyon çalışmaları 123 bin TL. tutacak. Çalışma kütüphane girişi, koridorlar, tuvaletler, pencereler ve kalorifer sisteminin doğalgaz sistemine dönüşümünü kapsıyor. Restorasyon çalışmaları 15 Mart 2014 tarihinde tamamlanacak. Bu süre içinde kütüphane sadece kitap verme işlemi yapılacak.



Bafra...