28 / 08 / 2024

Bağarası Gerenköy yolu

Bağarası Gerenköy yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında nüfusu büyük ölçüde artış gösteren Foça'ya ulaşımı rahatlatmak için bölgeye yeni bir yatırım daha gerçekleştirdi.

AFAD peş peşe açıkladı! Son dakika! 5 ve 6 arası büyüklükte 47 deprem oldu! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Yunus Sezer, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bu güne kadar 22 bin 500'e yakın sarsıntı meydana geldiğine dikkat çekti. Sezer, yalnızca 5 ve 6 arası büyüklükteki artçı depremlerin sayısının 47 olduğunu da açıkladı. 

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Suudilere konut satışı Ekim ve Aralık arasında yüzde 64 azaldı!

Suudi yönetimi, Türk boykotunu sürdürüyor. Boykot, gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Suudilere konut satışı Ekim ve Aralık arasında yüzde 64 azaldı...

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayları Münire Barçın Kayaman ve Ramazan Onur Erim 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Bağarası Gerenköy yolu Haberi

Bağarası Gerenköy yolu


İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında nüfusu büyük ölçüde artış gösteren Foça'ya ulaşımı rahatlatmak için bölgeye yeni bir yatırım daha gerçekleştirdi. Bağarası - Gerenköy arasındaki 4,5 km'lik kestirme yol, genişletilerek Seyrek­­ - İzmir Çevre Yolu'na bağlandı. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl da Foça Bağarası ile Yenifoça arasındaki 9 kilometrelik Sadullah Sever Caddesi'ni genişleterek hizmete açmıştı. 


İzmir'in önemli tatil beldelerinden Foça ilçesinde özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluk açılan yeni bağlantı yoluyla biraz daha hafifleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bağarası ile Gerenköy arasındaki dar ve bozuk olan 4,5 kilometrelik yolu genişleterek, sıcak asfaltla kapladı. Önümüzdeki günlerde tamamlanması hedeflenen çalışmalar sonucunda Foça'dan İzmir – Çanakkale Asfaltı'na bağlantı sağlayan Bağarası-Gerenköy-Seyrek-İzmir Çevre Yolu güzergahı 3,5 km daha kısaldı. Özellikle yaz aylarında nüfusun ciddi anlamda artış gösterdiği Foça'ya ulaşımı...