16 / 05 / 2024

bağcılar ebubekir kapalı yüzme havuzu

bağcılar ebubekir kapalı yüzme havuzu

Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otopark Ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı yapım işi ihalesi 9 Temmuz 2015 günü saat 11:30'da gerçekleşecek.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesine 22 havuz!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesinde kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Bağcılar'da Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

YEDİ kapalı yüzme havuzunun hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi bir nadide esere daha kavuştu. İnşaatı tamamlanan Yüzyıl Spor Kompleksi de törenle ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 55 ada, 8 parsele ilişkin mesleki eğitim alanı, kapalı ve açık semt spor alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı açılış için gün sayıyor!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor. Kapalı Oyun Parkı oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor.

Bağcılar kapalı çocuk oyun parkında sona gelindi!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Bağcılar- Kabataş tramvay hattı Mehmet Akif İstasyonu 21 gün kapalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada; ray ve peron çalışması nedeniyle T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattındaki Mehmet Akif istasyonunun 23 Haziran - 14 Temmuz arasında kapatılacağını duyurdu.

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı burada yaptığı konuşmada pazarcı esnafının çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek, "Kapalı pazaryerlerine servis hizmetini hayata geçirelim." diyerek bir müjde verdi...

Bağcılar Ebubekir Parkı otopark ve kapalı yüzme havuzu yapım işi!

Bağcılar Ebubekir Parkı zemin altı otopark ve kapalı yüzme havuzu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 4 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek...

Bağcılar Batışehir 'de 312 bin liraya 1+1 rezidans daire!

Bağcılar Batışehir 'de yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olmak mümkün, 3 etap halinde yükselen projede; kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, cafe, restoran, buhar odası gibi sosyal alanlar bulunuyor...

bağcılar ebubekir kapalı yüzme havuzu Haberi

bağcılar ebubekir kapalı yüzme havuzu

Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otopark Ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı yapım işi ihalesi 9 Temmuz 2015 günü saat 11:30'da gerçekleşecek. 


İhale Konusu: Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otopark Ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı yapım işi

İhale Kayıt No: 2015/67414

İhale Tarih ve Saati: 09/07/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No:62 Merter GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494796

İlgili Faks: 2124495090

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 24.800 m2 Alan Üzerinde Bina ve Çevre Düzenleme inşaatı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta...