04 / 05 / 2024

bağcılar halk merkezi

bağcılar halk merkezi

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçenin sorunları çözüme kavuşurken yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

Bağcılar'da metrosuz mahalle kalmayacak!

Bağcılar Belediyesi Halk Meclisi toplantısı Çınar Mahallesi'nde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Bağcılar'a ikinci gençlik merkezi müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada Bağcılar'a ikinci bir gençlik merkezinin inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Bağcılar'ın sorunları Halk Meclisi'nde konuşuldu!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçenin sorunları çözüme kavuşurken yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

2017 Bağcılar'da yatırım yılı olacak!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; projeler, yatırımlar ve kentsel dönüşüm konuşuldu.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

bağcılar halk merkezi Haberi

bağcılar halk merkezi

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı’nın ilki 15 Temmuz Mahallesi’nde düzenlendi. İlçenin sorunlarının çözüldüğü, görüş, düşünce ve temennilerin dile getirildiği toplantıda ilçeyi yönetenlerle ilçe sakinleri bir araya geldi.


Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, meslek hayatında ilk kez böyle bir toplantıya katıldığını belirterek, “Halk Meclisi, Bağcılar’da şeffaf bir yönetim olduğunu gösteriyor. Bu toplantıların ilçenin sorunlarının çözülmesinde ve yeni projelerin hayata geçirilmesinde çok faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.


“HER ALANDA YENİ PROJELERİ HİZMETE SUNUYORUZ”


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Bağcılar’da eğitim, sağlık, spor ve kültür başta olmak üzere hemen her alanda önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade etti. 16 Bilgi Evi’nde 40 bini aşkın öğrencinin değişik branşlarda kurs gördüğünü belirten Çağırıcı, eğitime önem verdiklerini dile getirerek şöyle...