06 / 05 / 2024

Bağcılar İSMEK binası diyanet

Bağcılar İSMEK binası diyanet

İstanbul’da, bira fabrikası arazisi ve Heybeliada’daki sanatoryumun ardından 11 yıldır kurs merkezi olan bina da Diyanet İşleri’ne tahsis edildi.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Dünya gazetesi Bağcılar'daki binasını satıyor!

Türkiye'nin en köklü ekonomi gazetesi olan Dünya gazetesinin Bağcılar'daki internet üzerinden satışa çıkarıldı. 15 katlı bina için 66 milyon TL isteniyor.

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi Doğan Tv Center binasına 200 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi teslim tarihi!

Bağcılar'da bulunan Doğan Tv Center binasına 200 metre yakınlıkta inşa edilecek olan Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi toplam 258 bağımsız birimden meydana geliyor...

Bağcılar Bölge İdare Mahkemesi binasının dizaynı göz dolduruyor!

Tasarımı ve iç dizaynı ile göz dolduran İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin Bağcılar Soğuksu’daki yeni yerleşkesi, adeta bir sanat galerisi. Mahkemedeki sanat eserlerini bizzat projelendiren Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Habertürk'e konuştu.

Bağcılar Bağlar 3134 ada, 9 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Belediyesi, Bağlar Mahallesi 3134 ada 9 parseldeki okul binasına yapılacak ek bina ve yurt binası için 1/1000 ölçekli imar planında yapılan değişikliği askıya çıkardı. İşte o imar planı...

Batışehir Bağcılar fiyat tablosu!

Dairelerin satışının sürdüğü Batışehir Bağcılar fiyat tablosu 'na göre fiyatlar stüdyolar için 188 bin lira ile 330 bin lira arasında değişiyor...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

Bağcılar İSMEK binası diyanet Haberi

Bağcılar İSMEK binası diyanet

Son yıllarda, Hazine ve yerel yönetimler eliyle Diyanet'e devredilen arsa ve taşınmazlara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) merkezi olarak kullandığı Bağcılar'daki mahalle konağı da dahil edildi. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Bağcılar Belediyesi, 2009'dan beri İSMEK'in merkezi olan binayı, “Diyanet Gençlik Merkezi” olarak kullanılmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü Bağcılar İlçe Müftülüğü'ne devretti. 

İSMEK'in Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan merkezinin Diyanet'e tahsisi, 10 Eylül tarihli Bağcılar Belediye Meclisi'nde gündeme getirildi. Meclis gündemine gelen raporda Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü Bağcılar İlçe Müftülüğü'nün 24 Haziran 2020 tarihli talep yazısı bulundu. 

Yazıda, Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi 2550 parsel sınırları içinde yer alan Kazım Karabekir Mahalle Konağı'nın; Diyanet İşleri Başkanlığı'nca başlatılan “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında “Diyanet...