01 / 05 / 2024

bağcılar kültür merkezi

bağcılar kültür merkezi

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak. Üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor.

İstanbul'a 3 yeni kültür merkezi daha geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın yeni kültür ve sanatının açılışı Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapıldı. Açılış töreni siyaset, sanat ve medya dünyasından ünlü isimleri buluşturdu...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edildi!

Çankaya'da yer alan Mülkiye Kültür Merkezi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katkılarıyla aslına sadık kalınarak yeniden inşa edildi.

bağcılar kültür merkezi Haberi

bağcılar kültür merkezi

Her yaştan ilçe sakinin faydalanabileceği etkinlik alanlarına sahip olan üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. 

Depreme dayanıklı konutların inşa edildiği yeni yaşam alanlarının oluşturulduğu Bağcılar ilçesi sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesi için de önemli projeleri hayata geçiriyor. Yakında hizmete açılacak olan Hasan Nail Canat Kültür Merkezi de hizmete sunulmasıyla önemli etkinliklere ve programlara ev sahipliği yapacak.

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak’ta geçtiğimiz yıl temeli atılan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Yakında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan tesis değişik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Toplam 3985 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan Merkez, 2430 metrekarelik kullanım alanına sahip. Her yaştan ve her kesimden ilçe sakinin faydalanabileceği etkinlik...