16 / 05 / 2024

Bağcılar lale soğanı

Bağcılar lale soğanı

Selçukoğulları ve Osmanoğulları' nın naz ile büyüttükleri laleler şimdi Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süsleyerek göze ve gönle hitap ediyor. Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar THY Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Bağcılar'da yer alan THY Sitesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı. 444 konuttan oluşan THY Sitesi yenilenerek 10 bloklu, 696 konutluk ve 9 dükkanlık proje haline gelecek.

Bağcılar'da duvarlarında çatlaklar oluşan 4 bina boşaltıldı!

İstanbul Bağcılar’da devam eden metro hattı çalışmalarının yakınında bulunan 4 binanın zemininde ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Belediye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak binalarda oturanları tahliye etti.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi Doğan Tv Center binasına 200 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi teslim tarihi!

Bağcılar'da bulunan Doğan Tv Center binasına 200 metre yakınlıkta inşa edilecek olan Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi toplam 258 bağımsız birimden meydana geliyor...

Bağcılar Motto İstanbul Rezidans fiyatları!

Toplam 90 daire ve ticari ünitelerden oluşan Motto İstanbul Rezidans projesi İstanbul Güneşli’de inşa ediliyor. Bağcılar Motto İstanbul Rezidans fiyatları...

Bağcılar lale soğanı Haberi

Bağcılar lale soğanı

Geçtiğimiz Kasım ve Aralık ayında 86 bin lale fidanı dikilen Bağcılar, baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte farklı bir görünüme kavuştu. 

Doğu kültürü mitolojilerinde de çok önemli bir yere sahip olan ve adına şiirler yazılan lale bitkisi Nisan ayının yüzünü göstermesiyle Bağcılar’a da ayrı bir güzellik kattı. 


Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürüğü’nce geçtiğimiz yıl sonuna doğru ilçedeki park, bahçe ve refüjlere 86 bin lale ve 15 bin de sümbül soğanı dikilmişti. Nisan ayının gelmesiyle Nostalji Bahçeleri, refüjler, parklar ve bahçelerde ortaya çıkan laleler ilçe sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Çiçeklere yakından ilgilenen her yaştan Bağcılarlılar cep telefonları aracılığıyla bolca hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.  

HER YIL BİNLERCE ÇİÇEK SOĞANI DİKİLİYOR

Bağcılar’da, her mevsime uygun farklı çiçekler dikilerek yeşilin hakim olduğu bir çevre oluşturulmaya...