06 / 05 / 2024

bağcılar otopark projesi

bağcılar otopark projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Bağcılar'a 343 araçlık üç katlı otopark inşa ediliyor!

Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşü- I nülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan da pazar yeri olarak kullanılacak...

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Bağcılar Motto İstanbul Projesi iletişim!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Evren Mahallesi genel otopark alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Evren Mahallesi'nde genel otopark alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

bağcılar otopark projesi Haberi

bağcılar otopark projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi işbirliğiyle Bağcılar'da otopark sorununu çözmek için adım atıldı. Hali hazırda bulunan 1104 araçlık 4 otoparka 4 bin 099 araç kapasiteli 7 otopark daha eklendi.

Milliyet'te yer alan habere göre, 4 bin 099 araçlık modern otopark projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Modern, asansörlü ve katlı otoparkların 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor. 

Bağcılarda ulaşım sorunun çözülmesi için harekete geçildi. Bölgedeki otopark sorunu ve ileride yaşanabilecek havalimanı trafiğini rahatlatmak için yeni projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yapımına başlanan 3 ve 4’er katlı zemin altı 7 otoparkın inşaatı hızlandı. 

Otopark inşaatında incelemeler yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız çalışmalar sonucunda otopark sayımızı önümüzdeki yıl içerisinde daha da artırarak hem ilçemizin hem de bölgenin trafiğini rahatlatacağız....