07 / 07 / 2024

Bağcılar Sancaktepe cami

Bağcılar Sancaktepe cami

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın canlı bağlantıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Programı’nda yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii’ nin temeli İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun katıldığı törenle atıldı.

Bağcılar Sancaktepe Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Sancaktepe Mahallesi, 187 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bu parsellerin doğusunda ve batısında bulunan tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Bağcılar'da 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Merkez, Sancaktepe, İnönü, Çınar ve Yavuzselim Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Bağcılar'a otoparklı cami inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Bağcılar su kesintisi 20 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesinin Sancaktepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 20 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 17:30 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

Bağcılar’a iki yeni sağlık merkezi yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığını göz önüne alarak yeni hizmet binalarını inşa edip hizmete sunuyor. İnşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi de önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami!

Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da...

Bağcılar'da otoparklı ve asansörlü cami inşa ediliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında cami ve okulların yapım ve onarımına devam ediyor. Yıkılan Bağcılar Yunus Emre Camii'nin yerine yenisi yapılırken, otopark ve asansör hizmetlerinin de yeni camiye eklendiği, belediye tarafından duyuruldu...

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami yaptırılıyor!

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.

Bağcılar'da 192 riskli yapı yıkıldı!

Bağcılar'da ilçe sakinlerinin yüzde 85'i, güvenli adımlarla devam eden Kentsel Dönüşüm'e destek veriyor. Göztepe, Kemalpaşa, Demirkapı, Evren, İnönü, Merkez, Sancaktepe ve Çınar mahallelerinin bir kısmının Kentsel Dönüşüm Alanı olarak ilan edildi.

Bağcılar Sancaktepe cami Haberi

Bağcılar Sancaktepe cami

Bağcılar’da kaymakamlık yaptığı yıllarda çalışmaları sırasında yanlarında iki çift ayakkabı bulundurmak zorunda olduklarını hatırlatan Vali Mutlu, “Bugün nereden nereye geldiğimizi görüyorsunuz. Hamdolsun Türkiyemiz, İstanbulumuz ve Bağcılarımız hızla gelişiyor. Her alanda önemli hizmetler veriliyor. Bu hizmetlerin en hızlı icra edildiği ilçelerimizden birisi de Bağcılar” dedi. 

Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altı yıl önce hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde yeni eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Bu kapsamda yenilenmek üzere 7 Nisan 2013’te yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii’nin temeli de törenle atıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Mutlu, mübarek Cuma gününde hayırlı bir hizmetin temelini atmak üzere bir araya geldiklerini kaydetti. Mutlu, ilçede kaymakamlık yaptığını da hatırlatarak, “İlçemiz 1992 yılında kuruldu. Bugüne kadar nereden nereye gelindiğini görüyoruz. Kaymakamlığım döneminden çok hatıralarım var. Hizmet verirken bu ilçenin...