04 / 05 / 2024

Bağcılara 55 dönümlük meydan

Bağcılara 55 dönümlük meydan

Bağcılar'da kentin en büyük meydan dönüşümlerinden biri yapılacak. 220 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Esed rejimi, İdlib ve Hama'da 440 bin dönümlük araziye el koydu!

Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib ve Hama illerinde yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönümlük araziye el koyarak, açık artırmaya çıkardığı belirtildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Eyüpsultan'daki 5 dönümlük parsel yeşil alan oldu!

İstanbul Eyüp’te üzerinde yıllardır İETT peronu ve kreş yer alan yaklaşık 5 dönümlük parselin imar planları mahkeme tarafından iptal edilince İBB yönetimi tarafından yeni bir plan düzenlendi. Fakat plan AKP ve MHP'li üyeler tarafından reddedildi. 

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

Bağcılara 55 dönümlük meydan Haberi

Bağcılara 55 dönümlük meydan

Bağcılar'da kentin en büyük meydan dönüşümlerinden biri yapılacak. 220 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onaylandı. Yenikapı- Kirazlı metro hattı istasyonunun da bulunduğu alanın yaklaşık 55 bin metrekarelik bölümü meydana ayrılacak ve buraya çıkan yollar da yeraltına alınacak. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde askıya çıkarılan imar planı, 1 aylık yasal sürenin ardından yürürlüğe...