11 / 05 / 2024

Bağcılarda kaç yapı yıkıldı

Bağcılarda kaç yapı yıkıldı

Riskli alan ilanını takiben hazırlanan plan çerçevesinde yeni yapılaşmanın adımları atılıyor. Buna göre ilk olarak Bağcılar Belediyesi ekiplerince mevcut durum analizi yapılıyor. Bağcılar'da şimdiye kadar 410 konut yenilendi.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nin ilk KPSS oturumu lisans için başvuru işlemleri başladı. Peki,KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor? İşte detaylar... 

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bekçi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği alımlar başladı. KPSS şartsız 81 ilde yapılacak olan bekçi alımlarına yoğun ilgi gösteriliyor. Peki, Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? İşte tüm detaylar..

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

Bağcılarda kaç yapı yıkıldı Haberi

Bağcılarda kaç yapı yıkıldı

Bağcılar ilçesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı ve yeşilin hakim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. 


Riskli alan ilanını takiben hazırlanan plan çerçevesinde yeni yapılaşmanın adımları atılıyor. Buna göre ilk olarak Bağcılar Belediyesi ekiplerince mevcut durum analizi yapılıyor. Ardından imar planına esas olarak jeolojik-jeoteknik etüt raporu hazırlanıyor. Alan kullanımına ilişkin stratejilerin ve dönüşüm modellerinin belirlenmesinin ardından da hak sahipliği tespiti ve taşınmaz değerlendirmesi gerçekleştiriliyor. Bir sonraki adımlarda da imar planlan ile kentsel tasarım projeleri hazırlanıyor. 


Proje akınında hak sahipliliginin tespiti ve kıymet takdir raporlarının oluşturulmasının ardından da "Uzlaşma Paylaşım Modeli" oluşturuluyor. En son safhada ise tüm veriler ve süreç coğrafî bilgi ortamına aktarılıyor. 


SÜREÇ NASIL İŞLİYOR? 


Bağcılar'daki Kentsel Dönüşüm süreci iki aşamalı olarak devam ediyor, ilk aşamada birincisi riskli alanlar, ikinci aşamada ise riskli...