25 / 07 / 2024

Bağcılarda yeni bölge idare mahkemesi bina inşaatı

Bağcılarda yeni bölge idare mahkemesi bina inşaatı

BAĞCILAR Mahmutbey Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yeni Hizmet Binası yeni adli yılda hizmet vermeye başlayacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel fırsat seti! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel kampanya! Ufo ısıtıcı fiyatları ne kadar? Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci başladı...

Bağcılarda yeni bölge idare mahkemesi bina inşaatı Haberi

Bağcılarda yeni bölge idare mahkemesi bina inşaatı

BAĞCILAR Mahmutbey Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yeni Hizmet Binası yeni adli yılda hizmet vermeye başlayacak. 



2013 yılında başlanan inşaatı tamamlanan ve 6 bin 500 metrekarelik oturum alanına sahip olan İstanbul Bölge Mahkemesi modern mimarisi yanında sosyal yaşam alanları ve peyzajı ile de dikkat çekiyor. 



9 katlı bina ve 5 bloktan oluşan binanın içinde 11 duruşma salonu dışında konferans salonu, kreş, bilardo salonu, otopark, 10 asansör, soğuk hava deposu, 6 kameriye, MOBESE kameraları ve 4 yangın merpeni yer...