06 / 05 / 2024

bağcılarda yenilenen camiler

bağcılarda yenilenen camiler

Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar'da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Bağcılar’da kentsel dönüşümle yenilenen bin 200 daireli Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor.

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşümle yenileniyor!

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

Bağcılar'da rantsal dönüşüm!

Bağcılarda bulunan Albayraklar Sitesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde riskli alan ilan edildi. Her şey bundan sonra başladı.Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevrilmek istenilince, vatandaş, mağdur oldu.

Bağcılar yenilenen konutlarıyla dikkat çekiyor!

TÜİK'in, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre ülkemizin yüzde 1 'inin yaşadığı Bağcılar, son yıllarda mimari, sosyal ve kültürel alanlarda kentsel dönüşüm yaşıyor.

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami!

Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da...

Bağcılar'daki camiler yeniden inşa ediliyor!

Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar'da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor.

bağcılarda yenilenen camiler Haberi

bağcılarda yenilenen camiler

Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar'da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Bağcılar Yunus Emre Camisi de yeniden inşa ediliyor. 



İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE 

Yunus Emre Camiinin bodrum katında şadırvanlar hizmet verecek. Zemin kattaki ana namazgah ise 336 metrekarelik alana sahip olacak. Bodrum katında da mahfili olan 320 metrekarelik bir namazgah olacak. 

Yine 158 metrekarelik mahfil katı da birinci katta yer alacak. Tek minareli ve asansörlü cami mimarisi ile de dikkat çekecek. 


"OKULLARIMIZI VE CAMİLERİMİZİ YENİLİYORUZ"

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Programı'n.da yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii'nin temeli. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katıldığı törenle atılmıştı. İlçedeki okulların yenilenmesi çalışmalarını...