03 / 05 / 2024

Bağdat Caddesİ Metrekare fiyatları

Bağdat Caddesİ Metrekare fiyatları

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

Bağdat Caddesi'nde dönüşümle metrekare fiyatları 3 kat arttı!

Türkiye'yi 20 yılda yeniden şekillendirmeyi amaçlayan kentsel dönüşüm hamlesinin Ekim 2012'de başlamasıyla, 6,5 milyon konutun yıkılarak yeniden yapılanması sürüyor.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 10 bin TL'den başlıyor!

Kentsel dönüşümle adeta şantiyeye dönen Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 10 bin TL'den başlıyor.

Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul yatırımları hızlanmalı!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Bağdat Caddesi’ndeki yüksek metrekare fiyatlarına karşın yatırım için değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

1997 yılında Bağdat Caddesi'nde 5 trilyon liraya 21.450 metrekare arsa!

1997 yılında İstanbul Defterdarlığı, Bağdat Caddesi'ndeki Tarım İl Müdürlüğü binası ve arazisini satışa çıkarmış. 21 bin 450 metrekare alan üzerinde kurulu binaya 5 trilyon lira (409 bin adet altın parası) değer biçilmiş.

Bağdat Caddesi'ne yapılan yatırımlar kentsel dönüşümle artıyor!

Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümün başlamasıyla 3 kat artan metrekare fiyatlarına rağmen yatırımcıların merceğinde Bağdat Caddesi yer alıyor.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgileri!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0 352 222 01 32 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.

Bağdat Caddesİ Metrekare fiyatları Haberi

Bağdat Caddesİ Metrekare fiyatları

Kentsel Dönüşüm Yasası ile hızlı bir dönüşüm sürecine giren Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan înşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor. Proje sayısının ve konut arzının giderek arttığı bölgede, kur artışlarının da etkisiyle, fiyatlar yüzde 30’lara varan oranda geriledi.


İstanbul’un en prestijli caddesi olan Bağdat Caddesi ve civan en önemli markaların bir arada olduğu, dünyanın en ünlü dördüncü alışveriş caddesi konumunda. Kadıköy’den Maltepe’ye kadar 14 kilometre boyunca uzanan Bağdat Caddesi, yaklaşık 7 kilometrelik kısmındaki butikleri, dükkânları ve restoranlarıyla New York’un ünlü 5. Caddesi ve Paris’in Şanzelize Caddesi ile yarışan bir özelliğe sahip.


Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul’da rantın merkezi haline gelen bölge, inşaat çalışmalarının en hızlı yürütüldüğü lokasyonlardan biri oldu. Bu...