30 / 04 / 2024

bağdat caddesi son durum

bağdat caddesi son durum

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Türkiye’nin alışveriş kaleleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi düşüyor mu? Vitrinlerde sezon trendi, dev puntolarla ‘Kiralık’ yazısı... İşte modanın kalbinin attığı caddelerde son durum...

Carluccio's Bağdat Caddesi'ndeki restoranını kapattı!

Bağdat Caddesi aşırı yüksek kiralarıyla adından söz ettiriyor. Caddeden mağazalar bir bir ayrılmaya başladı. Caddeden son olarak kısa süre önce ünlü İtalyan restoran zinciri Carluccio's çıktı.

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

bağdat caddesi son durum Haberi

bağdat caddesi son durum

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tekstilden kuyuma, züccaciyeden mobilyaya, eczaneden gıdaya onlarca sektörden mağazaların yer aldığı 6 kilometre uzunluğundaki Bağdat Caddesi, Kovid-19 salgını sonrası cadde mağazalarına ilginin artmasıyla doluluk oranını tarihi zirvesine çıkardı.

Birkaç yıl öncesine kadar inşaat, şantiye ve boş kalan iş yerleriyle anılan Bağdat Caddesi, salgının ardından ilginin artması, dönüşümün kısmen tamamlanması, yerli ve yabancı ziyaretçi ilgisi ve ilgili STK'ların çalışmaları sonrası çok ciddi markaları bünyesine kattı.

Son olarak ABD'li teknoloji firması Apple'ın yeni mağaza açmasıyla dikkatleri üzerine çeken caddede, doluluk oranı yüzde 98'e yükseldi. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata...