18 / 05 / 2024

Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları ne zaman bitecek

Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları ne zaman bitecek

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat'ta 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılacak...

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Yalıkent Sitesi'ndeki betonlama çalışmalarında sona gelindi!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekiplerinin Yalıkent Sitesinde başlattığı betonlama çalışmalarında sona gelindi.

Antalya Demre'de kent çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kızılırmak ıslah çalışmaları hızlandırılacak!

Osmancık’ta Kızılırmak Islah Projesi kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yeni getirilen iş makineleri ile projenin daha hızlı ilerleyeceği bildirildi.

Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için çalışmalar hızlandırıldı!

TFF 1'inci Lig'in başlamasına günler kala İzmir temsilcileri; Göztepe ve Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için başlatılan çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Melen Su Park'ın altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat takip ettiği Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park’ın 1. Etabında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı ve hafriyat düzenleme işlemleri tamamlanıyor.

Osmaniye Zorkun'da alt yapı çalışmaları tamamlandı!

Osmaniye Zorkun Yaylasında yıllardır yapılmayan yollar asfaltlanıyor. Proje kapsamında Anten Tepe yolu üzerinde başlayan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

İzmir Altınpark'ta kazı çalışmaları durdu!

İzmir'in Altınpark bölgesinde 10 yıl önce başlayan kazı çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durdu. Roma dönemine ait kalıntıların da tahrip olduğu görüldü.

Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları ne zaman bitecek

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat'ta 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılacak. Bu tarihten sonraki faaliyetler, istasyon çalışma alanı daraltılarak devam edecek. Metro çalışmaları ise 2 şerit trafik verildikten sonra kalan alanlarda sürecek. 


Türkiye...