21 / 05 / 2024

Bağlarbaşı istasyonu ne zaman açılıyor

Bağlarbaşı istasyonu ne zaman açılıyor

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat'ta 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılacak...

TOKİ başvuruları bitiyor! Acelen edin! TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Cumhuriyet tarihini en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ilk evim konutlarının başvuru tarihinde sona yaklaşıldı. Peki, TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?  TOKİ’ye kaç kişi başvuru yaptı? İşte detaylar…

Eczane reçete başı ücret 2022 ne kadar? Eczane reçete başı ücret desteği kaç TL?

Eczane reçete başı ücret 2022 ne kadar? Eczane reçete başı ücret desteği ne kadar oldu? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman?

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman? merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022? TOKİ peşinat ne kadar?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022, TOKİ peşinat ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o merak edilen detaylar!

Devlet Su İşleri’nden müjde! 1.235 personel alınacak! Başvuru tarihi ne zaman? İşte son durum!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri DSİ için açıklanan kadrolardan sadece 1.235 kontenjan kaldı. Başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

TOKİ 81 ilde kolları sıvadı! 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne?

TOKİ 81 ilde ucuz sosyal konut projesi için kollarını sıvadı. Peki 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne? İşte detaylar!

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Bağış, hibe, bir bedel veya başkaca bir karşılık alınmaksızın bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesi işlemine deniyor. Bu işlem tapu devirlerinde de yapılabiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bekçi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği alımlar başladı. KPSS şartsız 81 ilde yapılacak olan bekçi alımlarına yoğun ilgi gösteriliyor. Peki, Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? İşte tüm detaylar..

Bağlarbaşı istasyonu ne zaman açılıyor Haberi

Bağlarbaşı istasyonu ne zaman açılıyor

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat'ta 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılacak. Bu tarihten sonraki faaliyetler, istasyon çalışma alanı daraltılarak devam edecek. Metro çalışmaları ise 2 şerit trafik verildikten sonra kalan alanlarda sürecek. 


Türkiye...