06 / 05 / 2024

Bağlarbaşı Spor Kompleksi açılış

Bağlarbaşı Spor Kompleksi açılış

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 410 Milyon TL olarak meclisten geçti. Mecliste Üsküdar yatırımları da ele alındı...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

Bağlarbaşı Spor Kompleksi açılış Haberi

Bağlarbaşı Spor Kompleksi açılış


Üsküdar Belediye Meclisi, 2017 Mali Yılı Bütçesi ve Stratejik Plan ile Performans Programı'nı görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Plan ile yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da oy çokluğuyla kabul edildi. Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri'nin yanı sıra Üsküdar Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 410 Milyon liralık 2017 yılı bütçesi Meclise sunuldu. Yapılan oylamada bütçe oy çokluğuyla meclisten geçti.


BAŞKAN TÜRKMEN İKİ BÜYÜK PROJENİN MÜJDESİNİ VERDİ 


Bütçe görüşmelerini değerlendiren Başkan Hilmi Türkmen, bu dönem yapılacak 'Kentsel Dönüşüm' çalışmalarının yanı sıra; 'Üsküdar Meydan Düzenlemesi’, temizlik, eğitim,...