04 / 05 / 2024

bağlarbaşı spor salonu

bağlarbaşı spor salonu

Ülkemize önemli sporcuların yetişmesinde rol oynayan Bağlarbaşı Spor Salonu, Üsküdar Belediyesi'nin atağı ile yıkılarak yerine dev bir spor kompleksi yapılacak. Böylece 40 yıl çivi çakılmayan salon spor kompleksi oluyor...

Üsküdar Bağlarbaşı Spor Salonu yıkılıp yeniden yapılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Spor Genel Müdürlüğü arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle kapısına kilit vurulup, yerine AVM yapılacağı iddia edilen Bağlarbaşı Spor Salonu, yıkılıp yeniden yapılacak...

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli'de bin 800 kişilik yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulundu.

Darıca Spor Salonu'nda tribün imalatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu için düğmeye bastı.

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.

bağlarbaşı spor salonu Haberi

bağlarbaşı spor salonu



1974 yılında yapılan Bağlarbaşı Spor Salonu yaklaşık 40 yıllık mazisinde Üsküdar'a ve ülkemize önemli sporcular yetiştirdi. Sporseverlerin gönlünde çok özel bir yeri olan ve birçok hatırayı yaşatan Bağlarbaşı Spor Salonu, bu gün için deprem riski karşısında büyük bir tehlikeyi bünyesinde barındırırken aynı zamanda mevcut fiziki imkânlarıyla da olimpiyatlara sporcu yetiştiren Üsküdar'ın ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldi. Bu durumu göz önünde bulunduran Üsküdar Belediyesi, Sporu Tabana Yayma Projesi kapsamında Bağlarbaşı Spor Salonunu yıkarak yerine dev bir spor kompleksi yapmak üzere harekete geçti.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 'Bu günkü haliyle salon Üsküdar'a yakışmıyor, içler acısı bir durumda ve neredeyse çürüdü. 2 yıldır kurumları bir araya getirmek ve bu projeye hayat vermek için çalışıyoruz. Üsküdar'ın onlarca yıldır bekleyen sorunları hamdolsun bizim dönemimizde...