27 / 04 / 2024

Bağlarbaşı Spor Sarayı ne zaman açılacak

Bağlarbaşı Spor Sarayı ne zaman açılacak

Üsküdar Bağlarbaşı’nda hayata geçirilen Vakıfbank Spor Sarayı projesi ne zaman bitecek? Vakıfbank Spor Sarayı Üsküdar’da ne zaman açılıyor? Vakıf Bank Spor Salonu’nda neler olacak? Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne? İşte cevaplar…

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Topkapı Sarayı'ndaki askeri okul binası yıkıldı iddiası!

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlanan Topkapı Sarayı’nın 1’inci derece sit alanındaki ağaçlarının kesildiğini, askeri okul binasının ise yıkıldığını belirtti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Bağlarbaşı Spor Sarayı ne zaman açılacak Haberi

Bağlarbaşı Spor Sarayı ne zaman açılacak



Vakıfbank  Spor Sarayı projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Üsküdar’ın Bağlarbaşı Semti’nde, Üsküdar Cumhuriyet Caddesi Vakıf Sokak üzerindeki arazide inşa edilen Vakıfbank Spor Sarayı, İETT Bağlarbaşı Kültür Merkezi ve Ulaşım Müzesi, Bağlarbaşı Spor Kulübü  ve 2015 yılında hizmete açılması planlanan Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe Metro Hattı’nın Bağlarbaşı durağına yakın bir lokasyonda yer alıyor…




Düğmeye ne zaman basıldı?


Üsküdar Bağlarbaşı Vakıfbank Spor Sarayı projesi için imzalar, 31 Ocak 2014 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren’inde bulunduğu törende atıldı.





Vakıfbank Spor Sarayı’nda neler olacak?


Toplam 7 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilecek yaklaşık 33 bin 300 metrekare kapalı alanlı...