14 / 05 / 2024

bağlum mesire alanı projesi

bağlum mesire alanı projesi

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Gesi Bağları SİT alanı ilan ediliyor...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan Gesi mahallesini koruma altına alındığını kaydetti. Buna göre, Türkülere ve şiirlere konu olan Gesi Bağları'nda artık yeni yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Sincan Belediyesi, başkentte ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Başkentin göbeğinde 433 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! İşte o tarihler...

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Bağlum Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsayı 433 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Bağlum Millet bahçesi, Ankara'nın akciğeri olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Bağlum'a Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni yaptıklarını söyleyerek, "Burası Ankara'ya nefes aldıracak çok büyük bir akciğer olacak" dedi.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

bağlum mesire alanı projesi Haberi

bağlum mesire alanı projesi


Bağlum'un ilk kültür merkezi Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin hemen yakınına yapılan Bağlum Mesire Alanı vatandaşların temiz havadan yararlanarak nitelikli zaman geçirmesine  yardımcı olacak. Kameriye, piknik masalarının yerleştirildiği mesire alanında gençler ve çocuklar da unutulmamış, biri büyük, biri küçük 2 futbol sahası ile plaj voleybol sahası şimdiden heyecanlı rekabetlere sahne olacak gibi görünüyor.

Ayrıca mesire alanının içerisinde pentatlon alanı, 620 metre koşu yolu, 250 metre bisiklet yolu, çocuk oyun setleri, fitness seti ve rekreasyon alanı bulunuyor.

Bağlum'daki gelişmelere dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Keçiören'in her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla çıktığımız yolda Bağlum da giderek gelişiyor ve yeni yatırımlarla güçleniyor. Özellikle yeşil alanlarını artırma hususunda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bağlum Mesire Alanı haricinde  Bağlum Botanik Mesire...