21 / 05 / 2024

Baha Güney kimdir

Baha Güney kimdir

TRYCON İnşaat’ın Kurucu Ortağı ve İnşaat Mühendisi Baha Güney, diğer sektörler gibi inşaat sektörünün de pandemiden etkilendiğini ancak sektörün bu süreçten büyüyerek çıkacağına inandığını söyledi.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

EİD İnşaat Güney Irak'ta teknoloji ağırlıklı projeler üretecek!

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi.

Çin ve Güney Kore'nin ticaret hacmi 115 milyar doları aştı!

Çin ve Güney Kore arasındaki ticaret hacmi bu yıl ocak-mayıs arasındaki 5 aylık süreçte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artarak 709,65 milyar yuan (yaklaşık 115,24 milyar ABD doları) olarak gerçekleşti...

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu!

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu. Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.

Didem Güven kimdir?

RSG İç Mimarlık’ta tasarım ekibini yöneten İç Mimar Didem Güven kimdir? Didem Güven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İç Mimar Didem Güven'in biyografisi...

Semih Güven kimdir?

RSG İç mimarlık kurucusu Semih Güven kimdir? Semih Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semih Güven, RSG Mimarlık 'ı ne zaman kurdu? İşte Semih Güven..

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

Bulgaristan'da inşaatçılar Güney Akım Boru Hattı Projesi'nin durdurulmasından endişeli!

Güney Akım Boru Hattı Projesi ile ilgili Avrupa Birliği (AB) ile Rusya arasında tartışmalar sürerken, Bulgaristan'da inşaat sektörü temsilcileri projenin durdurulması halinde büyük zarar göreceklerini açıkladı.

Güney Kıbrıs'taki Tahtakale Cami 51 yıl sonra yeniden ibadete açıldı!

Güney Kıbrıs'ta 1963 yılında ibadete kapatılan Tahtakale Camisi törenle ibadete açıldı ve KKTC Din İşleri Başkanı Atalay 51 yıl aradan sonra camide ilk namazı kıldırdı.

Eyüp Gül kimdir?

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Baha Güney kimdir Haberi

Baha Güney kimdir

Kurulduğu günden bu zamana kadar edindiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle imzasını attığı konut projeleri, endüstriyel yapılar (fabrika inşaatları, hayvan çiftlikleri ve arıtma tesisleri) gibi hizmetlerde işinde lider bir kurum olarak büyüdüklerini belirten TRYCON İnşaat’ın Kurucu Ortağı / İnşaat Mühendisi Baha Güney, sektörün geleceğiyle ilgili umut dolu mesajlar yayınladı. 

Baha Güney, hemen her sektör gibi inşaat sektörünün de pandemiden etkilendiğini ancak bu süreçten büyüyerek çıkacağına inandığını belirtti.

Salgın sonrası değişim yaşanacak

İçinde bulunduğumuz koronavirüs süreciyle ilgili konuşan Güney, “Bu süreçten etkilenen sektörlere baktığımızda, inşaat sektörünün -%1,5 daralma ile başı çektiğini görmekteyiz. Ancak bu pandemiden sektör olarak büyüyerek çıkmak mümkün. Bunun için önce devletimize, ardından aklı, zekâsı ve çalışkanlığı ile milletimize inanmamız, güvenmemiz gerekmektedir” dedi.

Salgının ardından artık bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını ve birçok...