21 / 05 / 2024

Bahaa Alchawa

Bahaa Alchawa

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Alchawa ve Hanı Wes ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak, Osmanbey'de kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Luxury Sıgnature Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Sıgnature Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Bahaa Aldeen Motlak tarafından kuruldu.

Gafco Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gafco Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahaa Ulddın Alarab tarafından kuruldu.

Arkont Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkont Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahaa Hassan ve Alaadın Husaın Aga ortaklığında kuruldu. 

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Alchawa ve Hanı Wes ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak, Osmanbey'de kuruldu.

Luxuryhouse Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxuryhouse Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Bamıe tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenyurt, Koza Mahallesi, E.Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bahaa Alchawa Haberi

Bahaa Alchawa

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Alchawa ve Hanı Wes ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak,  Osmanbey'de kuruldu.


HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...