21 / 05 / 2024

Bahadır Akın

Bahadır Akın

Bac Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Akın, Can Özsoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat 2014 tarihinde Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı. Peki Başak traktör fiyatları ne kadar? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Çiftçiler müjde Başak Traktör fiyatlarını duyurdu! Yıl sonunun son şansı! İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler traktör fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda çiftçilerin merakla takip ettiği Başak Traktör fiyatları yayımlandı. İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Diyarbakır surlarının çevresindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır surlarının bulunduğu alanda kaçak binaların yıkılması için başlatılan çalışmalarda 5. etaba gelindi.

Bahadır Akın Haberi

Bahadır Akın

Bac Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Akın, Can Özsoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu. 


Bac Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurtdışında otel motel tatil köyü kamping pansiyon başta olmak üzere her türlü konaklama tesisleri ile lokanta bar gazino kafeterya açar işletir.


Bac Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, A.Yılmaz Caddesi,...