19 / 05 / 2024

Bahar ayı mobilya kampanyaları

Bahar ayı mobilya kampanyaları

Alfemo, Mart ayına özel yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. ''Alfemo Tarzında Yaşa '' sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada tüketiciler, ilk ürünü ise yüzde 50 indirimle satın alabilecekler.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit!

Luxera Gayrimenkul merakla beklenen Nisan 2024 kampanyasını duyurdu. Bahar fırsatları sunulan Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Essen Market'te bahar fırsatları! 4 litre ayçiçek yağı 99,50 TL, 1 kg çay 74,95 TL, 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL

Essen marketlerde indirim fırsatları açıklandı.  İndirimler 10 Mayıs-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayçiçek yağı, çay, tavuk, tuvalet kağıdı, beyaz peynir, kaşar peynir gibi pek çok ürün inidirimli fiyatlarla raflarda olacak. İşte detaylar...

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Hyundai Kona Elektrik'te Mayıs kampanyası başladı! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Hyundai, en şık otomobillerinden biri olan Hyundai Kona Elektrik'i kapsayan bahar kampanyasını şimdi başlattı! Hyundai Kona'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Toyota'dan Mayıs sürprizi! Toyota C-HR Hybrid'e özel ÖTV oranlı fiyat fırsatı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otomobil devi Toyota'dan kaçırılmayacak bahar ayı fırsatı. Toyota modeli olan Toyota C-HR Hybrid otomobil bahar fiyatları alıcılar tarafından meraklar takip ediliyor. Peki bu otomobil kaç TL? İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bahar ayı mobilya kampanyaları Haberi

Bahar ayı mobilya kampanyaları

Kampanyaya şirketin tüm koleksiyonu dahil. Verilen bilgiye göre ayrıca, Maximum Card'a 1 peşin 9 taksit fırsatı sunuluyor. Şirket İzmir Torbalı'da 60 bin metrekaresi kapalı toplam 200 bin metrekare alanda çeşitli mobilyalar...