17 / 05 / 2024

bahçekentte yeni proje

bahçekentte yeni proje

Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 300 konutluk yeni proje! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni proje inşa edecek. İşte merakla beklenen o projenin detayları...

TOKİ Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeleri takip ediyor. Son 1 ayda toplamda 7 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje...

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Sinop'a 177 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek.

bahçekentte yeni proje Haberi

bahçekentte yeni proje

Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Başakşehir, İstanbul'un hızlı gelişen noktalarından. Buradaki projelerle bölge her geçen gün değer kazanıyor. Kuzey Marmara Oto yolu ile 3'üncü hava limanına yakınlığı ve çalışmaları süren metro hattı ile bu bölge gelecek eden bu nokta" dedi. 


875 KONUT VAR


Bahçekent Flora'nın yatırımcılarından Mehmet Yeşil ise şu bilgileri paylaştı: "Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Başakşehir'de geliştirdiğimiz projemizi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar inşaat ortaklığında inşa ediyoruz. 140 bin metrekare genişliğindeki Hoşdere Bölge Parkı'na komşu bir noktada konumlandırdığımız projemiz, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip."


Hürriyet...