27 / 04 / 2024

bahçelievler 2014 projeleri

bahçelievler 2014 projeleri

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, ilçedeki 24 bin binadan 20 bininin deprem riski altında olduğunu belirterek, “Bu envantere göre kentsel dönüşüm şart” dedi

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Bahçelievler su kesintisi 16 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bahçelievler'deki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 30 Aralık'ta!

Bahçelievler Belediyesi, sınırlarında yer alan kaçak yapıların yıkım işini 30 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 240 günde tamamlanacak.

Bahçelievler su kesintisi 15 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bahçelievler su kesintisi 11 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bahçelievler su kesintisi 8 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bahçelievler su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Fevzi Çakmak mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesi Zafer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler su kesintisi 2 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesi Siyavuşpaşa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler su kesintisi 1 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Zafer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

bahçelievler 2014 projeleri Haberi

bahçelievler 2014 projeleri

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, 1999 depremleri sonrasında ilçedeki 24 bin binada deprem risk analizi yaptırdıklarını ve 20 bin binanın risk altında olduğunun saptandığını belirterek, “20 bin apartmanın acilen kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde ilçede büyük sorun olan otopark ve yeşil alan konusu da çözüme kavuşur” dedi.

Bahçelievler Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde bir açıklama yaparak, “Biz kentsel dönüşüm yapmak istemiyoruz, yerinde yık-yap yapacağız” dediğini aktaran Bulut, şunları söyledi:

“Belediyenin bu önerisine göre daire sahipleri biraraya gelerek, binayı kaç paraya yenileyeceklerini tespit edecekler. Karar verdikten sonra paralarını koyup müteahhitle anlaşarak binalarını yenileyecekler. Bu kentsel dönüşüm değil. Bununla otopark sorununu çözemezsiniz. Bir binanın oturum alanı 250 metrekaredir. 250 metrekareye otopark koyamazsınız. Bunun altına otopark koyduğunuzda yarısı...