02 / 05 / 2024

Bahçelievler Belediye Meclisi toplantısı

Bahçelievler Belediye Meclisi toplantısı

Bahçelievler Belediye Meclisi, 2015 yılının ilk günden toplantılarına dün başladı. Bahçelievler Belediyesi'nin 2015 yılı için iskan muayene ücretini de görüşeceği meclis toplantısı 9 Ocak Cuma gününe kadar sürecek. İşte görüşülen maddeler...

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

Hakan Bahadır: Bahçelievler'de bina stoğumuzun 3'te biri yeni!

İstanbul Bahçelievler'de çöken boş bina hakkında, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır açıklamalarda bulundu. Bahadır; Bina stoğumuzun 3'te biri yeni" dedi...

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Bahçelievler'de 7 riskli bina boşaltıldı!

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Bilecik Bahçelievler'e özel hastane geliyor!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. İmar planının kabul edilmesi halinde inşaata başlanacak.

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısının 2’nci birleşimini gerçekleştirdi. Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan Barış, Bahçe ve Mahmudiye mahalleleri, ’Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’ ilan edildi.

Bahçelievler Belediye Meclisi toplantısı Haberi

Bahçelievler Belediye Meclisi toplantısı

Bahçelievler Belediye Meclisi, 5393 sayılı yasanın 20.maddesine istinaden 6. seçim dönemi 1. seçim yılı Ocak ayı toplantısını yapmak üzere 05 Ocak 2015-09 Ocak 2015 tarihleri arasında saat 16.00 da Belediye meclis salonunda (Yenibosna Çobançeşme mah. Teknik Hizmetler Binası 1.kat) aşağıda yazılı gündem maddesini görüşüp karara bağlamak üzere toplanıyor. 


Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun başkanlık ettiği Meclis toplantılarında görüşülen konular şöyle;


GÜNDEM:


- Açılış ve yoklama yapılması


- Geçen birleşime ait tutanak özetinin okunulması


- Fen İşleri Müdürlüğünün 04/12/2014 tarih ve M.34.6. BAH.011.00.00-31.03-R/04769 sayılı yazısı. İskan muayene ücretleri hk.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 12/12/2014 tarik ve 85503552.301.01/11134 sayılı yazısı. Denetim Komisyonuna üye seçilmesi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 12/12/2014 tarik ve 85503552.301.01/11135 sayılı yazısı. Belediye Meclisinin 2015 yılı tatilinin belirlenmesi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 12/12/2014 tarik ve 85503552.301.01/11136 sayılı...