27 / 04 / 2024

Bahçelievler İstwest nerede

Bahçelievler İstwest nerede

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 988 adet daire yer alıyor. Bahçelievler İstwest ödeme seçenekleri kapsamında projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Bahçelievler İstwest satılık daire!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede toplan 988 adet daire yer alıyor. Proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fer Yapı İstwest ödeme seçenekleri!

Fer Yapı İstwest ödeme seçenekleri kapsamında aylık taksitler 1.516 TL'den başlıyor. Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Bahçelievler İstwest ödeme planı!

Toplam 988 adet konuttan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bahçelievler İstwest ödeme planı kapsamında daireler peşinatsız hemen teslim ediliyor.

Bahçelievler İstwest satış ofisi !

Bahçelievler İstwest satış ofisi Yenibosna Merkez'de Bahçelievler'de projenin bulunduğu alanda yer alıyor

Bahçelievler İstwest resimleri!

Fer Yapı ve Boyner Holding ortaklığı ile hayata geçirilen Bahçelievler İstwest resimleri haberimizde yer alıyor...

Bahçelievler İstwest nerede ?

Bahçelievler İstwest nerede : İstwest projesi, Yenibosna, Bahçelievler'de merkezi bir alanda yükseliyor

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Podio Bahçelievler nerede? Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi!

Benesta Podio Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Nata Bahçelievler nerede?

Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta Bahçelievler nerede?

Rusya'da bir çok proje hayata geçiren Esta Construction şimdilerde Esta Bahçelievler projesine hazırlanıyor. Proje karma bir proje olarak tasarlandı. Peki Esta Bahçelievler nerede?

Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesinde konut fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Nef Bahçelievler projesi nerede?

Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

Karat 34 Konutları 36 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Proje Baş Yapı ve Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilecek. Peki Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

İstwest Bahçelievler ödemeleri!

Daire büyüklüklerinin 37 metrekareden başladığı proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler ödemeleri kapsamında aylık taksitler 1.645 TL olarak belirlendi.

Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

İstwest Bahçelievler'de kampanya!

İstwest Bahçelievler'de kampanya kapsamında, peşinat alınmazken 120 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. İşte, İstwest Bahçelievler'de kampanya detayları...

Bahçelievler İstwest nerede Haberi

Bahçelievler İstwest nerede

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor.


Sosyal alanları içerisinde projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları yer alıyor.


Taksitleri 1.516 TL'den vadeli şekilde ödendiği projede peşinatsız 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede 12 ay sonra yüzde 8'i olarak, 25 bin 475 TL ödendikten sonra; 24,36,48,60. aylarında yüzde 10 ara ödeme olarak 31 bin 843 TL ödeniyor.


Bahçelievler  İstwest daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5...