06 / 05 / 2024

bahçelievler tekstil atölyesi

bahçelievler tekstil atölyesi

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bahçelievler Karat 34'te faizler 0,42'den başlıyor!

Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde Bahçelievler Karat 34'te çok cazip ödeme koşulları sunuluyor..

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun temeli atıldı!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın temel atma töreni yapıldı. Başbakan Yıldırım, "2018’in en geç sonunda artık Bakırköy İDO iskelesinden Kirazlı’ya kadar tam 9 kilometre metro yerin altından buraya , artık 10 dakikada geleceksiniz." dedi.

Bahçelievler Belediyesi'nden yeni yüzme havuzu!

Bahçelievler Belediyesi, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sadece çocukların kullanabileceği yüzme havuzları yaptırıyor. Semt havuzlarına 3’ncü ilave olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak tesisin temeli törenle atıldı.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Bahçelievler Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Bahçelievler’de yılsonunda bitirilmesi planlanan ve bugün temelleri atılan spor tesisinin temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş alanını dolduran vatandaşlara 'Açılış Tarihi Sürprizi' yaptı.

Serdivan Bahçelievler Meydanı için ilk adım atıldı!

Serdivan Belediyesi önemli bir projenin daha startını verdi. Bahçelievler Meydanı için ilk adım atıldı. Toplam 4 bin 274 metrekare alanda hayata geçirilecek meydan, sosyal donatılarının yanı sıra dinlenme alanları yer alacak.

Bahçelievler'e yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Bahçelievler, yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokakta yer alacak tesisin proje ihale aşamaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

1987 yılında Bahçelievler İstanbul Evleri'nde 22.500.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, Bahçelievler İstanbul Evleri satışa sunulmuş. Satışa sunulan daireler 22 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Zeytinburnu'nda bir tekstil atölyesi yandı!

Zeytinburnu'nda bir tekstil atölyesi, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Atölyedeki kumaş toplarının tutuşması nedeniyle büyüyen yangına müdahale eden ekipler, üst katlardaki vatandaşları tahliye ett.

1963 yılında Bahçelievler'de metrekaresi 6 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 138 liraya satıldığı 1963 yılında, Bahçelievler'de bulunan arsalar metrekaresi 6 lirayla 20 lira arasında satılacakmış. Yarısı peşin, geri kalanı ayda yüz lira taksitle arsa satın alınabilirmiş.

bahçelievler tekstil atölyesi Haberi

bahçelievler tekstil atölyesi

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan 7 katlı binanın bodrum katındaki tekstil atölyesinde sabah saatlerinde patlama yaşandı. Milliyet'te yer alan habere göre; patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi yaralandı.

Patlama sebebiyle binadakiler ve çevredekiler panik yaşadı. Patlama sebebi ile yan binaların camları kırıldı, dairelerin içinde büyük hasarlar yaşandı. Bir dairenin ise oturma odasının duvarı yıkıldı.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar...