28 / 04 / 2024

bahçelievler yatırımları

bahçelievler yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi, Naim Gençoğlu ve İlyas Gençoğlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

bahçelievler yatırımları Haberi

bahçelievler yatırımları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında ziyaret etti.


İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan nezaket ziyaretleri çerçevesinde Bahçelievler’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş “Tüm ilçe Belediye Başkanlarımı ziyaret ediyorum. Bu vesile ile Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanını makamında ağırlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da “İlçemize her anlamda, maddi, manevi desteğini esirgemeyerek, yatırımlarımıza güç veren ve halkımıza hizmetlerin en güzelini sunmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımıza, halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.


Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ziyaret sırasında Başkan Topbaş’a Bahçelievler’de belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Bahçelievler...