17 / 05 / 2024

Bahçelievlerde trafo mu patladı

Bahçelievlerde trafo mu patladı

Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Bahçelievler'de Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da 6 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Muğla Ortaca Belediyesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Muğla Ortaca'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çiftçiler tarla, zeytinlik ve bahçelerini satıyor!

Çiftçiler, tarlalarını, zeytinliklerini ve bahçelerini satmaya başladı. Muğla ve Antalya’da 210 bin 825 dekar tarla, zeytinlik ve bahçenin satışı yapıldı. 

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Millet Bahçesi 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hobi bahçelerine yeni yaptırımlar!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada yaptırımların sadece hobi bahçelerini alanlarla sınırlı kalmayacağını vurgulayarak, "Bu işin bir de arz tarafı var, bu işin arz tarafını yapanlarla alakalı da çalışmamız yürüyor. Bazı yaptırımlar getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Bahçelievlerde trafo mu patladı Haberi

Bahçelievlerde trafo mu patladı


Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Bahçelievler'de Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.


Soğanlı Mahallesi'ndeki Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü içindeki bir trafoda, henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.


Bu sırada, trafonun yakınında bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede...