29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Atmaca inşaatı

Bahçeşehir Atmaca inşaatı

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları 2017 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir Konutları projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirildi. Proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire!

Toplam 148 daireye yer verilen Bahçeşehir Hayat projesinde 2+1'den 4+1'e kadar olan konutların satışları devam ediyor. Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Bahçeşehir Hayat satılık ev!

Bahçeşehir Hayat projesi Atmaca Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilecek. Proje Bahçeşehir Gölet alanında hayata geçirildi...

Strada Bahçeşehir Evleri konut fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri konut fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Proje Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Bahçeşehir Atmaca inşaatı Haberi

Bahçeşehir Atmaca inşaatı


48 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki kasım ayı içerisinde başlıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi Atmaca Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi, Eston Şehir 2. kısımın yanında, Günışığı Evleri ve Citycourt'un arkasında inşa edilecek. Daire ve villaların yer aldığı Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca projesinde ev fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde 2+1'den, 6+2'ye kadar konut tiplerine yer veriliyor.


Bahçeşehir Atmaca Evleri irtibat ofisi ile 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayarak, iletişime geçebilirsiniz. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi az katlı bloklardan oluşuyor. 



Tel: 0212 412 12 22

Web: www.bahcesehiratmaca.com

Gülcihan...