05 / 05 / 2024

Bahçeşehir Hayat lansman

Bahçeşehir Hayat lansman

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerle bölgenin değişimi ve gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, yatırımcılardan aldığı güvenin karşılığını veren bir yaklaşım sunuyor. 

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de!

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları!

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Grup tarafından İstanbul Bahçeşehir Gölet alanında yükseliyor...

Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Toplam 148 daireden meydana gelen Bahçeşehir Hayat projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, vadeli ödemelerde ise yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Hayat Evleri konut fiyatları!

Bahçeşehir Hayat Evleri konut fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje 18 bin dönüm alan üzerine Atmaca Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Bahçeşehir Hayat lansman Haberi

Bahçeşehir Hayat lansman

Gayrimenkul sektöründe yüzlerce aile ev sahibi yapan, Bahçeşehir’in değişiminde ve gelişiminde büyük pay sahibi olan Atmaca Gayrimenkul, yaza döner partisiyle veda ediyor. Etkinlik, 7 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da başlayacak.


Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, Atmaca Gayrimenkul'un en güncel projesi olan Bahçeşehir Hayat projesinin detayları da basına tanıtılacak. 


Proje hakkında: 

İstanbul Bahçeşehir Gölet alanında hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat projesi toplamda 148 adet daireden meydana geliyor. 


Bahçeşehir Hayat projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1 dairelerin tamamı...