16 / 05 / 2024

bahçeşehir Ispartakule kura çekimi

bahçeşehir Ispartakule kura çekimi

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları için son gün 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durdurulmalı!

Bahçeşehir-Ispartakule ve Boğazköy halkının ellerinden alınan spor ve park kamu alanları için sürdürdükleri mücadelede haklılıkları bir kez daha Danıştay 13.Daire Mahkemesince onandı. 

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi!

Konum bilgisine göre 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna yakın mesafede yükselen projede toplam 1.100 adet dairen kura çekilişiyle satışa sunuldu. İşte Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi detayları..

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

Kiptaş imzasıyla inşa edilen Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşte 2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları...

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.100 adet dairenin kura çekilişine katılacağı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi!

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi 30 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi İkitelli Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Bahçeşehir'de konut fiyatlarına metro zammı!

Bahçeşehir - Ispartakule bölgesini Mecidiyeköy’e bağlayan metro planı onaylandı. Bu hamle bölgede yaşayanları yoğun trafikten kurtaracak. Metro hattı projelere prim olarak yansıyacak.

bahçeşehir Ispartakule kura çekimi Haberi

bahçeşehir Ispartakule kura çekimi

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 daire özel durum grubu, alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında kurayla satışa çıkıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi aracılığıyla yapılabilen Ispartakule Emlak Konutları başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Proje İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilecek.


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO imzası taşıyan Ispartakule Evleri'nde daireler alanları 87,22 metrekare ile 221,14 metrekare arasında değişiyor. Proje 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşuyor.


Ispartakule Evleri Avcılar'da 1+1 konutlar 248 bin TL ile 295 bin TL, 2+1 konutlar 289 bin TL ile 439 bin TL, 3+1 konutlar 349 bin TL ile 595 bin TL, 4+1 konutlar 459 bin TL ile 589 bin TL arasında değişiyor.


Ispartakule Emlak Konutları...