29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji güzelbahçe

Bahçeşehir Koleji güzelbahçe

59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampusü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Isparta Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı başladı!

Metro Akademi ile Büyük Başarı Eğitim Kurumları'nın güçlerini birleştirerek Isparta'ya kazandıracakları Bahçeşehir Koleji'nde inşaat süreci başladı. Bahçeşehir Koleji 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek.

Bahçeşehir Koleji Türkiye'nin en büyük kampüsünü Batman'da açıyor!

Kaliteli eğitimi, 60 kampüs, 110 okul ile Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Güneydoğu’da sekizinci, Batman’da ikinci kampüsünü açtı.

Bahçeşehir Koleji İzmir'de 2. kampüsünü açıyor!

59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampusü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor.

Bahçeşehir'in yeni yüzü Göl Panorama Evleri!

Bahçeşehir'in yeni yüzü Göl Panorama Evleri, Emlak Konut GYO güvencesiyle Be - Ma İnşaat tarafından, 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede taksitler 1.345 TL'den başlıyor.

Göl Panorama Bahçeşehir'de 186 bin TL'ye! 1.345 TL taksitle!

Göl Panorama Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Taksitlerin 1.345 TL'den başladığı projede banka kredili ödemelerde yüzde 5 peşinat uygulanıyor.

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir'de yüzde 25 peşinatla! 60 ay 0 faizle!

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 60 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede taksitler 1.345 TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Hi-Fit güncel fiyatlar!

2016 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanan Bahçeşehir Dumankaya Hi - Fit projesinde 72 ay sıfır faizle ödeme imkanı sağlanıyor. İşte Bahçeşehir Hi - Fit güncel fiyatlar...

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde 186 bin TL'ye! 1.345 TL taksitle!

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bahçeşehir Göl Panorama Evleri kapsamında taksitler ise 1.345 TL'den başlıyor...

Göl Panorama Bahçeşehir'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Göl Panorama Bahçeşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede fiyatlar ise 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri projesinde toplam 1431 konut yer alıyor. Projede konutların yanı sıra 41 adet dükkan bulunuyor. Göl Panorama Evleri'nde fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Göl Panorama Bahçeşehir projesi!

Göl Panorama Bahçeşehir projesi 2016 yılında teslim edilecek. 60 ay vade farksız taksitle daire sahibi olunabilen projede daireler 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bahçeşehir Koleji güzelbahçe Haberi

Bahçeşehir Koleji güzelbahçe


59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampüsü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor. 15 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen okul, 6 anaokulu, 28 ilkokul ve 28 ortaokul sınıfı ile faaliyet gösterecek.

2012 yılında Bornova'da açtıkları ilk kampusün ardından İzmir'de ikinci kampusü açıyor olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, "Önümüzdeki ya da bir sonraki yıl da Karşıyaka Çiğli bölgesinde üçüncü kampusümüzü açmayı planlıyoruz. Ayrıca Bayındır, Selçuk Torbalı ve Tire'ye eşit uzaklıkta olacak Torbalı kampusümüzü de bu sene hayata geçireceğiz. Tüm bunların yanı sıra Bornova bölgesinde bir lise ve oldukça iddialı bir fen lisesi açma planlarımız da mevcut" dedi. 


Çift dil eğitimi

1272 öğrenci...