06 / 05 / 2024

Bahçeşehir Sky ne zaman teslim

Bahçeşehir Sky ne zaman teslim

Sky Bahçeşehir ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sky Bahçeşehir projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir Konutları ne zaman teslim?

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Bahçeşehir projesinde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor...

Strada Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir projesi 1+1'den 441'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir Evleri'nde toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alana yer veriliyor...

Sky Bahçeşehir projesinde 731 bin TL'ye 4+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir projesi ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı sunan proje ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.

Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat imkanıyla!

''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılan projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı alıcıları bekliyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Sky Bahçeşehir'de 4+1'ler 731 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen Sky Bahçeşehir projesinde 194 konut yer alıyor. Projede daireler 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Sky Bahçeşehir: Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşin fırsatı bulunuyor. Sky Bahçeşehir, ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

Sky Bahçeşehir'de 112 adet 2 oda 1 salon, 70 adet 3 oda 1 salon ve 12 adet 4 oda 1 salon daire yer alıyor. Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 19 bin TL peşinat ödeniyor.

Sky Bahçeşehir'de 471 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren daire seçenekleri bulunuyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 471 bin TL'den başlıyor.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Sky ne zaman teslim Haberi

Bahçeşehir Sky ne zaman teslim

Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika uzaklıkta yer alan Sky Bahçeşehir ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Sky Bahçeşehir Rezidans Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.


Bahçeşehir Sky ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. Projede  uygun fiyat ve avantajı ödeme seçeneklerinden faydalanmak için son 10 gün. Ön taşep süreci 40 daire ile sınırlı.


Bahçeşehir Sky satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Şubay ayında satışa çıkması planlanan Sky Bahçeşehir Residence projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor.


Sky Bahçeşehir projesinde kapalı yüzme havuzu,...