05 / 05 / 2024

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman teslim

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman teslim

Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Toplam 148 daireden meydana gelen Bahçeşehir Hayat projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, vadeli ödemelerde ise yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

3 etaptan meydan gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari alandan meydana geliyor. Peki Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Referans Bahçeşehir projesi 465 konut ve 34 dükkandan meydana geliyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana gelen Strada Bahçeşehir projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Peki Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Akzirve Bahçeşehir ne zaman teslim?

Akzirve Bahçeşehir projesinde birinci etap teslimi Aralık 2018 yılında yapılıyor. Akzirve Bahçeşehir'in ilk etabında 740 konut olacak...

Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Referans Bahçeşehir projesinde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Referans Bahçeşehir'de dairelerin fiyatları 301 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.100 adet dairenin kura çekilişine katılacağı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman teslim Haberi

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman teslim

Bahçeşehir Vadişehir projesinde ön talep süreci devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yükselen proje toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 


Bahçeşehir Vadişehir projesi 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası bulunuyor. 17 blok şeklinde yükselen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.


Bahçeşehir Vadişehir projesinde sauna ve dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi gibi sosyal seçenekler yer alıyor. 


Bahçeşehir Vadişehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi. Projenin 11 bloğu az katlı, 6 bloğu ise yüksek katlı olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay...