28 / 04 / 2024

bahçeşehir vaditepe teslimleri

bahçeşehir vaditepe teslimleri

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de fiyatlar 302 bin 125 TL'den başlıyor. İnşaatın devam ettiği Vaditepe projesinin örnek dairesi de ziyarete açıldı.

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları 2017!

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları 2017 kapsamında 3+1 dairelerde fiyatlar 583 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi!

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi 30 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi İkitelli Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Bahçeşehir Vaditepe Residence fiyatları!

Bahçeşehir Vaditepe Residence fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Vaditepe Residence'ta 24 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Vaditepe ödeme koşulları!

Bahçeşehir Vaditepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunuluyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelen proje Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projedeki 1+1'lerde 150 bin TL'den başlıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit teslimleri!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 630 adet daire yer alıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit teslimleri Ağustos 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Kuzey teslimleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 50 metrekareden başlıyor. Proje 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yükselecek. Bahçeşehir Soyak Kuzey teslimleri 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları!

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin Kasım 2015 tarihinde gerçekleşeceği proje 284 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede lokasyon bilgisine göre TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri 12 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

Eval Park Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 43 bin metrekare arsa alanına sahip Eval Park projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Eval Park Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri'nde 1+1'ler 266 bin 500 TL'ye!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede toplam 357 konut yer alıyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! 266 bin 500 TL'ye!

Daire fiyatlarının 266 bin 500 TL 'den başladığı Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında teslimler Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek.

bahçeşehir vaditepe teslimleri Haberi

bahçeşehir vaditepe teslimleri

Bugüne kadar 70 bini aşkın nitelikli konut hayata geçiren KİPTAŞ'ın en yeni projesi Vaditepe Bahçeşehir'de inşaat devam ederken, kalan son dairelerde de 302 bin 125 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar da sürüyor. Geçen yıl ekim ayında satışa sunulan projedeki daireler oturum amaçlı alım yapan tüketicilerin ilgisini çekerken, yerli ve yabancı yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaşıyor. 

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimlerin ise 2015"in Eylül ayında gerçekleştiri 1 mesi planlanıyor. 


KLASİK MAHALLE YAŞANTISI 


Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 


48 AY 0 FAİZ İMKANI SUNUYOR 


Fiyatların 302.125 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 48...