28 / 04 / 2024

bahçetepe istanbul başakşehir

bahçetepe istanbul başakşehir

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Toplam 1.476 konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul projesinde teslimler Ağustos ayının ilk haftasında başlıyor

Bahçetepe İstanbul tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul projesindeki 220 adet ticari üniteye ait tadilat yapı ruhsatı alındı.

Başakşehir Bahçetepe Evleri'nin havadan en yeni videosu!

Bahçetepe İstanbul projesi 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bahçetepe İstanbul Başakşehir satılık daireler 158 bin liradan!

Başakşehir'de Akyapı ve Makro İnşaat ortaklığı ile yükselen Bahçetepe İstanbul'da daire fiyatları 158 bin liradan başlıyor...

Makro ve Akyapı İnşaat'tan Bahçetepe İstanbul'a kardeş geliyor!

Başakşehir'de Bahçetepe İstanbul'u birlikte hayata geçiren Makro İnşaat - Akyapı İnşaat Emlak Konut GYO'nun İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap ihalesine de ortak katılarak, en yüksek teklifi verdi. Böylece Bahçetepe İstanbul'un 2. etabı yola çıktı...

İstanbul Bahçetepe Evleri'nin havadan videosu!

Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Bahçetepe İstanbul Konutları'nın havadan yeni görüntüsü!

Bahçetepe İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

3. İstanbul Başakşehir 2016 fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul Beylikdüzü projesi “Başakşehir’in en büyük konut projesi” sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte 3. İstanbul Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

bahçetepe istanbul başakşehir Haberi

bahçetepe istanbul başakşehir

Bahçetepe İstanbul projesi 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilen Bahçetepe İstanbul Başakşehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alıyor. Toplam 1.476 adet konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Bahçetepe İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor. Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra Ekim ayına senet yapılabiliyor. Ayrıca projede banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Bahçetepe İstanbul teslim tarihi Ağustos 2014 olarak...