04 / 05 / 2024

bahçetepe istanbul gayrimenkul değerleme raporu 2014

bahçetepe istanbul gayrimenkul değerleme raporu 2014

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş, Makro İnşaat ve Akyapı Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Başakşehir' deki Bahçetepe İstanbul projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Zerey ve Resmiye WeinGartner tarafından kuruldu.

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurcan Nazlı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul fiyatları!

44 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 564 bin TL'den başlıyor...

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

bahçetepe istanbul gayrimenkul değerleme raporu 2014 Haberi

bahçetepe istanbul gayrimenkul değerleme raporu 2014


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait Makro İnş. Tic. Ltd. Şti. ~ Akyapı Yapı Endüstrisi ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı taahhüdü altında bulunan İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğ uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.


Bahçetepe raporu için