11 / 05 / 2024

Bahçetepe İstanbul ön talep

Bahçetepe İstanbul ön talep

İnşaat sektörünün iki devi Makro ve Akyapı, Başakşehir’de inşaa edecekleri Bahçetepe İstanbul için güçlerini birleştirdi. Bahçetepe İstanbul’da ön satışta dairelerin metrekare fiyatı 1.900 lira ile 2.100 lira arasında değişiyor

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi yarın açılıyor!

İstanbul'da yapımı bitirilen Pendik ve Halkalı millet bahçeleri yarın açılacak. Pendik ve Halkalı millet bahçelerinin açılışıyla İstanbul'daki millet bahçesi sayısı 9'a ulaşacak...

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün açılıyor!

Üsküdar'da 50 bin metrekarelik bir alanda kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün hizmete açılıyor. Bahçede tasarlanan "uçan teras" tüm İstanbul’u ayaklar altına sererek gelenlere seyir zevki sunacak..

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

MOD Bahçelievler’de ön talep toplanıyor!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan aksı Basın Ekspres üzerinde, Bahçelievler’de MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından geliştirilen MOD Bahçelievler’de ön talep toplama dönemi başladı.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayimenkul Yatırım Ortaklığıİstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçete İstanbul'ın Kısmi Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylandığını açıkladı.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul ön talep Haberi

Bahçetepe İstanbul ön talep

Bugüne kadar 8 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’in en iddialı projesini hayata geçirmek için biraraya geldi. Makro & Akyapı Ortak Girişimi’nin önümüzdeki günlerde Başakşehir’de yapımına başlayacağı proje Bahçetepe İstanbul adını taşıyor. 16 blokta 1474 konuttan oluşan projede 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde daireler olacak. Büyüklüğü 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen dairelerin ön satışta metrekare fiyatının  1.900  lira ile 2.100 lira arasında olması planlanıyor.


Prim potansiyeli yüksek


Projenin İstanbul’un en modern yapı stoğuna sahip, genç, dinamik ve gelişmekte olan ilçelerinden Başakşehir’de hayata geçeceğini söyleyen Makro & Akyapı Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Başakşehir çok özel bir yer. Aile bağları ve komşuluk ilişkileri çok güçlü. O nedenle yıllar önce Kiptaş 1. Etap döneminde buraya...