03 / 05 / 2024

Bahçetepe İstanbula nasıl gidilir

Bahçetepe İstanbula nasıl gidilir

Bahçetepe İstanbul projesi, son zamanlarda İstanbul'un en değerli yerlerinden biri olan Avrupa Yakası'ndaki Başakşehir'de yükseliyor...

1 dekar kaç metrekaredir? Dekar metrekareye nasıl çevrilir?

Dekar, arsa, tarla ve bahçe gibi alanların yüzölçümünün belirlemesinde kullanılan ölçü birimlerinden biridir. Zaman zaman dekarın metrekare hesabının yapılması gerektiğinde ise pek çok kişi 1 dekar kaç metrekaredir? Dekar metrekareye nasıl çevrilir? Araştırması yapmaktadır…

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Sitelerde ortak alanların kullanımı nasıl olur?

Son senelerde otoparklı, sosyal tesisli, bahçeli, havuzlu sitelere rağbet arttı. Birçok evin bir araya geldiği bu binalarda otopark, bahçe kullanımında ve bunların bakım harcamalarının ödemelerinde anlaşmazlıklar olabiliyor. Peki ortak alanların kullanımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ön bahçelerin tesviyesi nasıl olur?

Tesviye işlemleri, ön bahçe, yan bahçe ve arka bahçe olarak yapılıyor. Peki, 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak İmar Yönetmeliği ile ön bahçelerin tesviyesi nasıl olur?

Bahçe tesviyeleri nasıl yapılır?

Bahçe tesviyelerine ilişkin esaslar, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, bahçe tesviyeleri nasıl yapılır?

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kat mülkiyeti bahçe kullanımı nasıl olmalı?

Apartman ve konut siteleri gibi ortak yaşamın bulunduğu mülklerde bazı alanlar kat maliklerin ortak kullanım alanı olarak sunuluyor. Peki, kat mülkiyeti bahçe kullanımı nasıl olmalı? Bahçe herkesin midir?

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Bahçetepe İstanbula nasıl gidilir Haberi

Bahçetepe İstanbula nasıl gidilir


Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de yükseliyor. Bilmeyenler için Başakşehir kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrili konumda. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe haline gelen Başakşehir etaplardan meydana geliyor. 


Projede Başakşehir içinde Sağlıkkent'in yanında Metro istasyonuna sadece 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Bahçetepe İstanbul TEM otoyoluna 5 dakikalık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü2'ne 20 dakikalık ve Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikalık mesafede konumlandırıldı. 



Bahçetepe İstanbul Hakkında:


Bahçetepe İstanbul projesi henüz ön talep sürecinde. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Makro  ve Akyapı Ortak Girişimi ile birlikte hayata geçireceği Bahçe Tepe İstanbul projesi toplam 1.474 konuttan meydana gelecek. 


16 blok halinde yükselecek proje; Başakşehir'de yer alıyor. 23 Ağustos'ta yapı ruhsatı alınan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde 67...