19 / 05 / 2024

Bahri Demirhan

Bahri Demirhan

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Demirhan 1 milyon TL sermaye ile 11 Haziran'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi' nde kuruldu.

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Enes Demirhan ve Emre Ekşi ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Demirhan Demirel, Hasan Can Demirel ve Mustafa Demirel ortaklığında kuruldu.

Bahri Demirhan Haberi

Bahri Demirhan

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Demirhan 1 milyon TL sermaye ile 11 Haziran'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.          -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  -Türkiyesınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...