05 / 05 / 2024

Bak Yapı ulaşım

Bak Yapı ulaşım

Dünyanın en büyük fuarlarından Dubai’ deki Cityscape’de BakYapı rüzgarı esiyor. Bursa projesini ilk kez bu fuarda vitrine çıkaran BakYapı, fuarda 30 milyon TL’lik rezervasyon gerçekleştirdi...

Bak Yapı Bursa projesini Salı günü tanıtıyor!

Bak Yapı Bursa projesini tanıtıyor. Bakyapı, İstanbul Prestij Park Projesi’nin yeni reklam filmlerine Erman Toroğlu’ndan sonra, Yılmaz Vural’la devam ediyor. Bak Yapı Bursa projesini tanıtıyor...

Emekliye ara zam yapılacak mı? En düşük emekli zammında son durum ne? SSK, Bağkur emeklileri hemen bakın!

Emekliye ara zam yapılacak mı sorularının yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli zammında son durum ne? SSK, Bağkur emeklileri hemen bakın...

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacak mı? Memur maaşları artacak mı? Memurlar hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 lira olarak güncellendiğini duyurdu. Peki memur ve memur emeklisine ek zam yapılacak mı? Memur maaşları artacak mı? Memurlar hemen bakın!

Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaşlarına 6 aylık periyotlar şeklinde zam yapılıyor. Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

Bak Yapı ulaşım Haberi

Bak Yapı ulaşım

8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Fuarı’nda BakYapı rüzgarı esiyor. İstanbul Prestij Park ve ilk kez fuarda duyurduğu Bursa projesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken BakYapı, Arap yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuarda 30 milyon liralık rezervasyon gerçekleştiren şirket, Arabistan’ın önde gelen şeyhlerinden birine 22 konut sattı. Ayrıca Kuveyt Büyükelçisi de konut yatırımı için yine Bak Yapı projelerini tercih etti.  

Cityscape Fuarı’nı değerlendiren BakYapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, Arap ülkelerin ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi. Bakgör, “Kuveyt Büyük Elçisi ve Dubai şeyhlerinden Ahmed El Humeyd Bin Rasimi, İstanbul Prestij Park’tan önemli miktarda konut satın aldı. Arabistan’ın önde gelen şeyhlerinden birine de 22 daire satışı gerçekleştirdik. Böylece 70 dairelik bir bloğa bu fuarda ön rezervasyon yaptık. Ön satışımız ise...