06 / 05 / 2024

bakan ergün

bakan ergün

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: -''Arsa tahsisi yatırımcılar için çok mühim. Bunu şimdi teşvik sistemleriyle yapıyoruz. Aslında bana sorarsanız yatırımcılara her zaman bedelsiz arsa tahsisi olmalı'' dedi...

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Ergün Turan'ı kabul etti!

Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Pakistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ziyaretinin ardından, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan ile görüştü!

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ni ziyaret etti. Bakan Naderi, TOKİ’nin yapısına oldukça ilgi duyduklarını ifade etti.

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan: Kur seviyesi konut fiyatlarına yansıyacaktır!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan; " Kur, 2,70-2,75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır " dedi.

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Ergün Turan, AA Finans Masası'na konuk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Ergün Turan Erzincan'da TOKİ çalışmalarını inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin illerdeki şantiyeleri hakkında bilgiler verdi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, göreve geldi günden itibaren yaklaşık 50 ili gezerek, TOKİ'nin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi.

Ergün Turan Erzurum'da kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

bakan ergün Haberi

bakan ergün

     Bakan Ergün, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Hizmet Binası'nın açılışı ve İkitelli OSB Endüstri Meslek Lisesi'nin temel atma törenine katıldı. 

     İkitelli OSB'deki ihracatın Türkiye'nin toplam ihracatının yüzde 5'ine karşılık geldiğini aktaran Ergün, sanayicilerin rekabet gücünü artırmak için üzerinde durdukları önemli konulardan birinin OSB'ler olduğunu ifade etti. 

     OSB'lerin sadece ortak altyapı hizmetleri nedeniyle maliyetleri düşürmesi açısından değil işbirliği kültürü sayesinde kaliteyi ve katma değeri artırmak açısından da büyük önem taşıdığını dile getiren Ergün, ''Bu birlikten doğan kuvveti yenilikçilik ve Ar-Ge için inovasyon için kullanmamız, bu alanda verilen desteklerinden yararlanacak projeler yapmamız lazım. Biz istiyoruzki büyük şirketler yerine KOBİ'ler proje yapsın onlara verelim kaynaklarımızı ama KOBİ'ler daha proje yapmayı bilmiyorlar'' diye konuştu. 

     Türkiye'nin artık daha fazla...