29 / 04 / 2024

Bakan Güllüce İstanbul programı

Bakan Güllüce İstanbul programı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İTO'daki Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu başlıklı sempozyumun ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Let’s do it etkinliğine destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, çocuklarla birlikte çevre temizliğine destek verdi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünyada çevre temizliği konusunda Pendik’te düzenlenen etkinlikte çöp topladı.

Bakan İdris Güllüce sosyal bilimler sempozyumuna katılacak!

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak..

İdris Güllüce: İmar mevzuatı yeniden gözden geçirilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Dünya çok hızlı gelişti ama mevzuatta problemlerimiz, eksikliklerimiz var. Planlı alanların imar yönetmeliği başta olmak üzere, imar mevzuatımızın yeniden gözden geçirilmesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir" dedi.

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Bakan Güllüce Konyalı aileye kentsel dönüşüm hediyesi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Dönüşüm devam ediyor' başlıklı programda Meramlı aileye 'kentsel dönüşüm' hediyesi verdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.

İdris Güllüce: Türkiye 2023'te akıllı şehirler ülkesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "İstanbul'un trafik sorunu bitecek, İstanbul 'dünyanın en akıllı şehirlerinden birisi haline gelecek' diyoruz. Vatandaş çok iyi biliyor ki ancak biz iktidar olursak bu olur" dedi.

İdris Güllüce: Kent bilgi sistemleriyle 400 milyon tasarruf sağlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Hedefimiz, en küçük belediyemizi bile bilgi teknolojilerini kullanır hale getirmek, kent bilgi sistemleriyle 400 milyon liranın üzerinde bir tasarruf sağlamak" dedi.

Bakan Güllüce İstanbul programı Haberi

Bakan Güllüce İstanbul programı


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte katıldığı İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) gerçekleştirilen Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyumun ardından Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti. 


Bakan Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a yaptığı tebrik ziyaretinde Beyoğlu'nda süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ı ziyaretinden bilgileri ve fotoğrafları, Twitter hesabından paylaştı. İşte, Güllüce'nin Twitter'da paylaştığı notlar ve kareler; 


"Beyoğlu Belediye Başkanımızı tebrik ziyaretindeyiz."


Beyoğlu Belediye Başkanımızdan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz.


Beyoğlu Belediye Başkanımızdan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. "Zoru başarmak bizim işimiz"


Emre Kulcanay /...