30 / 04 / 2024

bakan nebari kripto

bakan nebari kripto

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Bakan Şimşek açıkladı! SPK, kripto şirketlerine lisans verecek...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto varlıklar ile ilgili yasal düzenleme ile ilgili olarak, son aşamaya gelindiğini kaydetti ve "Kripto alım satım platformlarına SPK tarafından lisans verilecek" diye konuştu. İşte haberin detayları...

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

ABD Hazine Bakanı'ndan  enflasyon ve kripto analizi!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, CBS'ye verdiği bir röportajda ABD ekonomisinin güçlü ve dayanıklı olduğunu söyledi ve enflasyonun gelecek yıl düşeceği tahminini paylaştı. Yellen, kripto para birimlerine yatırım yapmayı "riskli hatta tehlikeli" olarak nitelendirdi.

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen son zamanlarda sık sık gündeme gelen  kripto para birimlerinin emeklilik planlarına dahil edilmek için “çok riskli” bir yatırım olduğunu ve Kongre tarafından ele alınması gerektiğini dile getirdi.

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Kripto para borsası çalkalanmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı uzmanlardan gelecek uyarılarda. Bir uyarı ve açıklama da Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov’dan geldi. İşte detaylar…

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para düzenlemeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

Hindistan kripto para gelirlerine vergi getirdi!

Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili olarak yaptığı açıklamada" Yapılan transferlerin büyüklüğü özel bir vergi rejimi uygulanması gerekliliğini doğurdu." şeklinde konuştu.

Rusya kripto para yatırımını yasaklamayı planlamıyor!

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Moiseyev, “Vatandaşların yurt dışındaki borsalarda kripto para alımına yönelik herhangi bir yasak getirilmesi planlanmıyor.” şeklinde konuştu.

Kripto paralar için tarih belli oldu! Vergi ve sermaye şartı geliyor!

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül yaptığı açıklamada, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para alım satımında denetimi güçlendirecek yasa çalışmasının tamamlandığını belirtti.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elvan, başka ülkelerdeki kripto para uygulamalarının değerlendirildiğini de belirtti.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto para borsalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Lütfi Elvan, kripto varlıklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin olan ayrıntıları anlattı.

Mustafa Varank'tan kripto para uyarısı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Varank, kripto paraya ilişkin olarak, borsa tarafına dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

bakan nebari kripto Haberi

bakan nebari kripto

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kripto para düzenleme çalışmaları küresel olarak sürerken Türkiye’de de önemli adımlar atılmaya başlanıyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, resmi Twitter hesabı üzerinden kripto para borsası Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile görüştüğünü duyurdu.

Nebati, Twitter hesabı üzerinden şu tweeti paylaştı:

“Binance kurucusu Sayın Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar konularında değerlendirmeler yaptık.”

İşte diğer ayrıntılar...

BAKAN NEBATİ, BINANCE CEO'SU İLE KRİPTO VE BLOKZİNCİRİ HAKKINDA KONUŞTU

Coinkolikcom'da yer alan habere göre kripto para düzenlemeleri pek çok ülkenin düzenleyicilerinin ana gündem maddesi durumda....