27 / 04 / 2024

Bakan Vedat Bilgin

Bakan Vedat Bilgin

Bakan Bilgin: “(Asgari ücret hakkında) Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranın zam yaptık. Temmuzda da bir tane daha yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da zam yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım” dedi

Bakan Vedat Işıkhan emekli ikramiyeleri için tarih verdi! İkramiyeler işte bu tarihte yatırılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada milyonlarca emekli tarafından beklenen 3 bin Türk Lirası bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret, emekli ve memur maaşı açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bu noktada Bakan Işıkhan asgari ücret, emekli ve memur maaşını değerlendirdi. İşte detaylar...

Hükümetten son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Vedat Işıkhan zam için Aralık ayını işaret etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Aralık ayını işaret eden Bakan Işıkhan çalışanları enflasyona ezdirmemeyi ilke edindiklerini belirtti.

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

Son 1 gün kaldı! Emekliye ek zam verilecek mi? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren zam düzenlemesi, TBMM gündeminde yer alacak. Emeklilere ek zam verilecek mi? sorusu merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından kritik bir açıklama geldi. 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Yeni zam takvimini az evvel duyurdu! 

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret zammıyla son dakika açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yeni zam takvimine ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! 8 ilde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresi uzatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini açıklayarak,  "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" ifadesini kullandı.

Herkes ne söyleyeceğini merak ediyordu! Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını bildirdi. İşte detaylar...

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı televizyon programında asgari ücretle ilgili soruları yanıtladı. İşte asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Son Dakika! Bakan Bilgin asgari ücret için rakam verdi; İşte yeni asgari ücret

CNN Türk canlı yayına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret açıklaması geldi. Temmuz ayında yapılacak olan ara zamla ilgili konuşan Bakan Bilgin net açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Bakan Bilgin'den müjdeli haber geldi! Memur, asgari ücretli, emekliler bu habere hemen bakın

Bakan Bilgin milyonlarca çalışana güzel haberi verdi! 'Birikmiş ödenecek' Memur, asgari ücretli, emekli... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir canlı yayında açıklamalar yaptı. 100 bin kişilik taşeron işçiyle alakalı uygulamaların olacağını ve memurlarla alakalı ciddi bir düzenleme ya

Bakan Vedat Bilgin Haberi

Bakan Vedat Bilgin

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonların merakla beklediği asgari ücretle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

Bilgin, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrette tarihin en yüksek oranında zam yaptık.2022 Temmuzunda da yaptık. Aralık ayı geliyor, aralıkta da yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım" diyerek asgari ücrette zam bekleyenleri sevindirdi.

Geçtiğimiz senelerde asgari ücrete senede bir kez zam uygulanmaktaydı. Fakat artan enflasyon oranları ile birlikte bu yıl asgari ücrete temmuz ayında ikinci bir zam gerçekleşti.

2022 yılının Ocak ayında asgari ücrete yüzde 50, Temmuz 2022'de yüzde 30 artış yapıldı. Ocak’da asgari ücret 4 bin 253 lira olurken temmuz zammı ile birlikte 5 bin 500 lira oldu.

Vatandaşın gözü önümüzdeki ocak ayında yapılacak olan zamdaydı.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, gelecek...