05 / 05 / 2024

Bakan Zeybekci izmir

Bakan Zeybekci izmir

AK Parti Bornova İlçe Kongresi'ne katılan Bakan Zeybekci, "Sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız. Denizli'den başlayıp Aydın, Muğla ve İzmir'den oluşan bu havzayı AK belediyecilikle tanıştıracağız" dedi

Bakan Uraloğlu, Ankara - İzmir Hızlı Tren Hattı için tarih verdi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026 yılında, tamamının ise 2027 yılında bitirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Bakan Uraloğlu'ndan İzmir'e yatırım raporu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını ve İzmir'in ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İzmir hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı tren projesinin 2026 senesinde tamamlanacağını duyurdu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Murat Bakan'dan İzmir'deki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'na ilişkin soru önergesi!

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Bakan Zeybekci izmir Haberi

Bakan Zeybekci izmir


AK Parti İzmir'de Bayraklı ve Bornova'nın ilçe başkanları belli oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı kongrelerde sandıktan Bayraklı'da Yakup Gülcan, Bornova'da ise Arslan Keskin çıktı. Kongrelere İl Başkanı Bülent Delican'ın Osmanlıca çıkışı ve Bakan Zeybekci'nin İzmir değerlendirmesi damga vurdu.


Aydın, Muğla ve İzmir

Bornova kongresinde çarpıcı açıklamalar yapan Ekonomi Bakanı Zeybekci, "İzmir'e şehircilik anlamında yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen AK belediyecilik hizmeti gelemiyorsa herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir. Burada heyecan, enerji, gençlik var, iman var, inanç var, İzmirlilik var, İzmir sevdası var, öyleyse niye olmuyor? Sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız. Denizli'den başlayıp Aydın, Muğla ve İzmir'den oluşan bu havzayı AK belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.

Zeybekci, 2004 seçimlerinde her yerde Denizli'nin hak ettiğini alacağını yazdıklarını ve bu...